Video-oppaat

Asetukset QR:ään

Publicerad: 2013-10-01

Tämä ohje sisältää laitteistovaatimukset ja tarvittavat Internet Explorer asetukset QR:n käyttöä varten.

02: Listaa raudoitteet QR:ssä

Publicerad: 2014-11-18

Lyhyt johdanto raudoiteluetteloiden luontiin QR:ssä.

03: Jaa raudoitusprojekti helposti eri käyttäjien kesken

Publicerad: 2014-11-19

QR:ssä voidaan jakaa projekteja usean eri QR-käyttäjän kesken jotta tiedonkulku helpottuu ja vältytään väärinkäsityksiltä ja saman työn kahdesti teolta.

QR for Tekla: Raudoitteiden vienti Teklasta QR:än

Publicerad: 2014-11-18

Opetusvideo kertoo miten Tekla add-on "QR for Teklalla" organisoidaan raudoitteet ja viedään QR:än. Kun raudoitteet ovat QR:ssä on, niille helppo tehdä toimitussuunnitelma ja tilaus.